Our Services

Lambda is an international highly diversified company focused on Infrastructure, Building, Industrial, MEP, Solar Power Construction, EPC and Concession Contracts, Facility and Project Management. Our vision is to enhance further our role as a worldwide construction group by securing sustainable future development through continuous improvement of services based on our values such as integrity, teamwork, responsibility and transparency.

Мисия

Мисия

Целта на нашето дружество е да се превърне в пазарен лидер на територията на област Габрово и Севлиево и да предложи на потребителите решаването на тяхната потребност от собствен дом, офис или бизнес сграда, като поеме отговорност за подобряване качеството на строителната дейност

Какво предлагаме

Какво предлагаме

Предлагаме цялостни инженерни, строителни и интериорни решения. Строителство на еднофамилни къщи и жилищни комплекси, жилищно строителство, административно строителство и строителство на търговски комплекси.

Квалификация

Квалификация

Разполагаме с необходимата строително монтажна техника за извършване на разнообразна по вид строителна дейност. Развихме  база с оптимален брой специалисти в изграждане на прецизни строителни дейности.

Квалификация и опит

Квалификация и опит

Висококвалифицираните специалисти, отговорната и качествена работа ни позволяват да устоим на най-големите съвременни, архитектурни и инженерингови предизвикателства.

Ние сме…

Ние сме…

Строителна компания “Мазалат” е водеща фирма в Севлиево и Габровска област в производството на бетонови и варови разтвори.

Отговорности

Отговорности

Със своите високо квалифицирани специалисти, фирмата е в състояние да реши и най-сложните задачи във всички области на строителството и строителното производство.

  • Фирма Мазалат извърши много коректна доставка на бетовнои разтвори за обезпечаване на нашите обекти. Препоръчваме ги като коректен партньор.

    Панацея комерс
  • За нас фирма Мазалат е коректен, отговорен и надежден партньор. Фирмата разполага с богат машинен парк за обезпечаване на възложените задачи.

    Пътни стоежи Велико търново
  • Доволен съм от обслужването на фирма Мазалат. Препоръчвам.

    Клиент
Services