Проекти

Завършени обекти за продажба

Получените цени на обектите представляват базисната данъчна цена на недвижимите имоти, а не действителната пазарна цена.
Квадратурите на обектите- апартаменти, магазини, обслужващи обекти, както и принадлежащите им идеални части от общите части на сградата, са определени съгласно одобрен архитектурен проект.
Те са действителни и актуални и за определяне на пазарните цени на свободния пазар.
Ценообразуването е направено за всеки обект в сградата, а именно за 5 бр. магазини, заведение за хранене, кафе, ателие за творческа дейност, 18 бр. апартаменти и паркинг- гараж в сутерена с принадлежащите им общи части на сградата. Към магазините освен % от общите части на сградата има определен и % от общото за тях фоайе, общия им склад със санитарен възел.

Обект Обществена сграда 1

Моля изберете желаният от вас обект от сградата.

Парко места
Партерен етаж
Етаж втори
Етаж трети
Етаж четвърти
Етаж пети

Обект Обществена сграда 2

Статус: Завършен

Моля маркирайте желаният от вас обект от сградата.

Парко места
Партерен етаж
Етаж втори
Етаж трети
Етаж четвърти
Етаж пети

Терасовиден етаж

Обект Обществена сграда 3

Статус В проект

Обект Обществена сграда 4
Свети Влас

Статус Завършен

Моля маркирайте желаният от вас обект от сградата.

Партерен етаж
Етаж втори
Етаж трети
Етаж четвърти

Мисия

Мисия

Целта на нашето дружество е да се превърне в пазарен лидер на територията на област Габрово и Севлиево и да предложи на потребителите решаването на тяхната потребност от собствен дом, офис или бизнес сграда, като поеме отговорност за подобряване качеството на строителната дейност

Какво предлагаме

Какво предлагаме

Предлагаме цялостни инженерни, строителни и интериорни решения. Строителство на еднофамилни къщи и жилищни комплекси, жилищно строителство, административно строителство и строителство на търговски комплекси.

Квалификация

Квалификация

Разполагаме с необходимата строително монтажна техника за извършване на разнообразна по вид строителна дейност. Развихме  база с оптимален брой специалисти в изграждане на прецизни строителни дейности.

  • Фирма Мазалат извърши много коректна доставка на бетовнои разтвори за обезпечаване на нашите обекти. Препоръчваме ги като коректен партньор.

    Панацея комерс
  • За нас фирма Мазалат е коректен, отговорен и надежден партньор. Фирмата разполага с богат машинен парк за обезпечаване на възложените задачи.

    Пътни стоежи Велико търново
  • Доволен съм от обслужването на фирма Мазалат. Препоръчвам.

    Клиент
PetkovПроекти