Проекти

Завършени обекти за продажба

Жилищните ни  сгради  се намират в квартал „Митко Палаузов”.

Благоприятната локация на сградите осигурява възможност да предостави тиха и спокойна среда за своите обитатели,  но същевременно и бърз достъп до централните части на град Севлиево.
В комплекса има няколко хранителни магазина, козметични и фризьорски студия, зали за танци и спорт, релакс център.
За желаещите да спортуват има изградени фитнес на открито, игрища за футбол и баскетбол.  За най-малките има детски площадки.

Сградите са с  модерна и изчистена визия, която не натрапва с присъствието си, а топлите им цветове носят усещане за домашен уют и топлина. Асиметричните форми придават на сградата необходимата раздвиженост, която им вдъхва живот.

Разбирайки, че човек прекарва голяма част от времето си в своя дом, ние се опитваме да създадем за нашите клиенти един функционален и удобен дом, който вие мили клиенти да  изпълните с уют, живот и щастливи мигове.

Обект 1
„ Жилищна сграда с търговско и обществено обслужване”

Адрес: гр. Севлиево, жк. „Митко Палаузов”, бл.21

Статус: Въведена в експлоатация

Описание:  Сградата включва 17 апартамента, подземен паркинг , магазини и офиси. Предлаганите жилища са двустайни и тристайни. Обектите в сградата са напълно завършени и газифицирани.

Подземен гаражЕтаж 1-партерен-магазиниЕтаж 2,  Етаж 3, Етаж 4, Етаж 5

Обект 2
„ Жилищна сграда с търговско и обществено обслужване”

Адрес: гр. Севлиево, жк. „Митко Палаузов”, бл.20

Статус: Въведена в експлоатация

Описание: Масивна монолитна 6 етажна сграда . На първи партерен етаж са разположени  магазини. От втори до шести етаж са жилищни. Обектите в сградата са напълно завършени и газифицирани.

Подземен гараж-разпродаден, Етаж 1-партерен-магазини, Етаж 2, Етаж 3разпродаден, Етаж 4разпродаден, Етаж 5- разпродаден, Етаж 6разпродаден

Обект 3
„ Жилищна сграда с търговско и обществено обслужване”

Адрес: гр. Севлиево, жк. „Митко Палаузов”, бл.22

Статус: Въведен в експлоатация

Описание: Масивна монолитна 5 етажна сграда. На целия първи –партерен  етаж е разположен денонощен магазин. От втори до пети етаж са жилищни, като на етаж са по 4 апартамента. Предлаганите жилища са двустайни и тристайни.

Етаж 1-партерен – разпродаден, Етаж 2, Етаж 3, Етаж 4, Етаж 5

Обект 4
„ Жилищна сграда с търговско и обществено обслужване”

Адрес: гр. Севлиево, жк. „Митко Палаузов”, бл……….

Статус: Въведен в експлоатация

Описание: Масивна монолитна 5 етажна сграда с мансарден и тавански етаж.  На целия първи –партерен  етаж са  разположени магазини. От втори до пети етаж са жилищни, като на етаж са по 3 тристайни апартамента. В мансардния етаж  са разположени два двустайни апартамента и 5 тавански помещения. Последния етаж е изцяло тавански

Обект 5 – Св. Влас
Очаквайте информация

Мисия

Мисия

Целта на нашето дружество е да се превърне в пазарен лидер на територията на област Габрово и Севлиево и да предложи на потребителите решаването на тяхната потребност от собствен дом, офис или бизнес сграда, като поеме отговорност за подобряване качеството на строителната дейност

Какво предлагаме

Какво предлагаме

Предлагаме цялостни инженерни, строителни и интериорни решения. Строителство на еднофамилни къщи и жилищни комплекси, жилищно строителство, административно строителство и строителство на търговски комплекси.

Квалификация

Квалификация

Разполагаме с необходимата строително монтажна техника за извършване на разнообразна по вид строителна дейност. Развихме  база с оптимален брой специалисти в изграждане на прецизни строителни дейности.

  • Фирма Мазалат извърши много коректна доставка на бетовнои разтвори за обезпечаване на нашите обекти. Препоръчваме ги като коректен партньор.

    Панацея комерс
  • За нас фирма Мазалат е коректен, отговорен и надежден партньор. Фирмата разполага с богат машинен парк за обезпечаване на възложените задачи.

    Пътни стоежи Велико търново
  • Доволен съм от обслужването на фирма Мазалат. Препоръчвам.

    Клиент
PetkovПроекти